Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore, u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore, organizuje šesnaesti po redu Sajam sezonskog zapošljavanja u turizmu pod nazivom „Summer Job 2024".

Sajam će biti organizovan 6. marta u Podgorici, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru (ul. Baku br. 1), u periodu od I0-16h, kao i 7. marta u Kotoru, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, u istom periodu.

lmajući u vidu značaj sezonskih poslova za privredu Crne Gore i veliko učešće radne snage koja dolazi iz drugih zemalja tokom sezone, osnovni cilj ovog projekta je povećanje ućešća domaće radne snage koja je, iz godine u godinu, pokazala veliko interesovanje za rad na sezonskim poslovima u našoj državi. U prilog ovoj tvrdnji govori i podatak da Sajam posjećuje sve veći broj mladih ljudi spremnih da odgovore svim izazovima koje im postavlja savremeno tržište rada.

Učešće na sajmu je potpuno besplatno, te pozivamo kompanije članice UPCG da uzmu učešće i predstave svoju ponudu na sajmu u Podgorici i/ili Kotoru i na taj način ostvare benefite koje donosi ovaj projekat.

Za sve dodatne informacije, molimo kontaktirajte direktno organizatora - putem email adrese razvojkarijere@ucg.ac.me ili summerjob@ucg.ac.me ili putem kontakt telefona 020-414-244 i 067-555-813.