Popusti za članove

U želji da jos više udruži poslodavce Crne Gore, pomogne uspješnost njihovog poslovanja, pokaže snagu partnerstva i međusobne solidarnosti, UPCG je za svoje clanove pokrenula akciju "Poslodavci za poslodavce".

Projekat omogućava da svaki član UPCG, potpuno besplatno, ostalim poslodavcima (i/ili njihovim zaposlenima) ponudi popust na proizvode ili usluge iz svog asortimana. Pri tom, odluku o visini popusta, roku važenja i asortimanu na koji se isti odnosi, donosi sam član.

Pravila akcije "Poslodavci za poslodavce"

Za učešće u akciji, potrebno je da se član UPCG obrati Uniji poslodavaca na način što će joj poslati e-mail na adresu: office@poslodavci.org . Ponude u sklopu akcije "Poslodavci za poslodavce" šalju se svakog ponedeljka i to objedinjene u jednom mailu. Pritom, molimo sva zainteresovana preduzeća koja žele da učestvuju u akciji da:

  • svoju ponudu osmisle na način da nudi specijalne popuste i povoljnosti isključivo za članove UPCG (dakle, da se razlikuje od uobičajenih ponuda i popusta koje to preduzeće nudi i svim ostalim klijentima: novogodišnji popusti i akcije, osmomartovski popusti i akcije itd.)
  • rok važenja ponude bude minimum mjesec dana (osim seminara i obuka koji traju kraće) i jasno naglašen u samoj ponudi
  • veličina fajla/maila sa ponudom ne prelazi 1MB (imajte u vidu da se objedinjeni e-mail šalje na više od 1000 adresa)
  • da nam svoje ponude dostave blagovremeno tj. najkasnije u petak, tri dana prije slanja.

Preduzeće može poslati samo jednu ponudu mjesečno. Ukoliko npr. preduzeće organizuje više seminara u toku mjeseca, molimo da u ponudi za taj mjesec navedu sve, jer će obavještenje biti poslato samo jednom u toku mjeseca.

Uspješnost ovog projekta ima za rezultat da je on danas prepoznat kao značajan vid međusobne pomoći poslodavaca, a zahvaljujući širokoj mreži članstva UPCG, i kao posebna prilika za veoma efektnu promociju svake pojedinačne kompanije ostalim privrednim subjektima u Crnoj Gori.

Za dodatne informacije u vezi projekta "Poslodavci za poslodavce" možete se obratiti UPCG na tel. 020 209 250 ili putem maila office@poslodavci.org.