“Srce za djecu 2023” je humanitarna manifestacija koju po prvi put partnerski organizuju Glavni grad Podgorica, Unija poslodavaca Crne Gore UPCG), prvi nezavisni portal glavnog grada “Volim Podgoricu” i Institut “Montenegro Education”.

Manifestacija će biti održana 23. decembra, na Trgu nezavisnosti u Podgorici, uz bogat zabavno muzički program za djecu, te humanitarni dio u kojem će djeci iz socijalno ugroženih porodica, sa posebnim potrebama i autizmom biti ozbezbijeđeni novogodišnji pokloni.

Na osnovu podataka Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada i Centra za socijalni rad Podgorica, očekuje se prisustvo oko 400 djece iz ranjivih kategorija, kao i veliki broj građana Podgorice i njihovih porodica.

Medijsko sponzorstvo događaja do sada su potvrdili Javni servis RTCG, Prva TV i Gradska TV.

U cilju afirmacije solidarnosti i društvene odgovornosti, UPCG poziva privredne subjekte da podrže ovaj događaj i u njemu učestvuju kao donatori i/ili pokrovitelji.

Detaljne informacije o cjelokupnoj manifestaciji, kao i načinu na koji se može izvršiti donacija i/ili steći status pokrovitelja, dostupni su u dokumentu "POZIV" koji se nalazi u prilogu. Dokument sadrži i kontakt telefon za sva druga pitanja i instrukcije.


Neka Trg nezavisnosti bude u znaku “eksplozije” emocija, radosti i snažnih poruka o pažnji koju su uspješne kompanije ukazale djeci i njihovom ljepšem odrastanju.