+382 (0)20 209 250 | ENG

Slovačka kooperaciona berza

Slovačka kooperaciona berza, koju organizuje Slovačka agencija za razvoj investicija i trgovine – SARIO, biće održana 21. oktobra 2020. godine u Bratislavi, Slovačka.

Fokus ovogodišnje berze su bilateralni razgovori, propagacija ponuda partnerstva, slobodnih proizvodnih kapaciteta ili zahtjeva za stvaranje zajedničkih preduzeća u različitim oblastima industrije. Takođe, ovaj događaj preduzetnicima nudi mogućnost sticanja novih kontakata, kao i brojne trgovinske i investicione prilike.

Glavna tema predstojeće Slovačke kooperacione berze je moderna industrija i njeni aktuelni trendovi. U okviru panel diskusije pozvani gosti će diskutovati na temu diverzifikacije industrije, a razgovaraće se i o iskustvima firmi u prevazilaženju krizne situacije izazvane pandemijom COVID-19. Jedna od tema skupa biće i svemirska industrija.

Prema najavi organizatora, osim bilateralnih razgovora preduzeća iz ključnih oblasti (automobilska industrija, mašinstvo, energetika, informacione i komunikacione tehnologije, istraživanje, razvoj i inovacije), planirani su i susreti sa predstavnicima univerziteta i naučnih centara koji će predstaviti konkretne projekte.

Učesnicima će biti ponuđene konsultacije i stručni savjeti zaposlenih u agenciji SARIO i drugih partnera ovog događaja, cjelodnevne prezentacije univerzitetskih projekata, projekata istraživačkih instituta i studenata, kao i prezentacija interesantnih projekata i prototipa inovativnih firmi.


Detaljnije informacije o događaju dostupne su na web stranici organizatora - agencije SARIO: www.sario.sk

Za učesnike iz Crne Gore, kontakt osoba za sva dodatna pitanja je:

Adam Kalina

T: +421 908 616 853

E: matchmaking@sario.sk

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.