+382 (0)20 209 250 | ENG

Konferencija: Žene i točka

Peta Međunarodna konferencija o ženama u preduzetništvu Žene i točka biće održana u petak, 4. decembra 2020. godine, u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac, u Otočcu – Hrvatska. Organizator ovog tradicionanog događaja je Županijska komora Otočac, iz Otočca.

Imajući u vidu ovogodišnju epidemiološku situaciju, Konferenciju je moguće uživo pratiti i putem Facebook stranice i YouTube kanala Hrvatske gospodarske komore.

Konferencija je jednodnevna, dinamična, organizovana u formi panela na kojima će se razmatrati i kreirati potencijalna rješenja u vezi s aktuelnim problemima ženskog preduzetništva.

Jedna od panelistkinja ovogodišnje konferencije je i Zvezdana Oluić, šefica Sektora za PR i marketing, te savjetnica za žensko preduzetništvo i menadžment u UPCG.

Tema ovogodišnje konferencije je: poslovna žena - preduzetnica i menadžerka. Svrha konferencije je da na jednostavan i prihvatljiv način upozori šire poslovne i društvene krugove na značaj i ulogu ženskog preduzetništva i menadžmenta, te istakne posebnosti, ograničenja i mogućnosti poboljšanja položaja poslovnih žena, a zatim i da podstakne i doprinese pronalaženju konkretnih podsticajnih i djelotvornih rješenja.

Ovdje možete pogledati ovogodišnje panelistkinje, dok je program konferencije moguće pratiti na linku: Konferencija ŽENE I TOČKA.


Agenda konferencije “Žene i točka”

PANEL IŽena u vremenu

učestvuju:

PANEL II – Žene u znanosti – mijenjaju svijet

učestvuju:

PANEL III – Liderice promjena – široki utjecaj žena u društvu

učestvuju:


Temama kojima će se konferencija baviti, poput neophodnih vještina i znanja koja su ženama potrebna za napredak na hijerarhijskoj ljestvici i za profesionalni uspjeh, organizatori žele ohrabriti postojeće i potencijalne preduzetnice da se upuste u nove preduzetničke projekte. Takođe, namjera im je da pomognu poslovnim ženama u međusobnom umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva, kao i da podstaknu žene na samozapošljavanje.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.