Na poziv organizatora, predstavnica UPCG - šefica Sektora za PR i marketing i savjetnica za žensko preduzetništvo Zvezdana Oluić, učestvovala je na 3. Međunarodnoj stručnoj konferenciji “Biznis na štiklama”, namijenjenoj promociji, edukaciji i umrežavanju preduzetnica, kao i unapređenju ženskog preduzetništva u zemljama regiona.

Konferencija je održana u Master centru u Novom Sadu, u organizaciji preduzetnica Unije poslovnih žena Vojvodine i Udruženja za promociju zdravog života Naturavita.

Više od 400 učesnica/ka pratilo je brojna stručna predavanja i panel diskusije u kojima su se predstavile uspješne poslovne žene i muškarci iz cijelog regiona. Neke od tema koje su obrađivane bile su: inovacije i kreativna ekonomija, izgradnja brenda, marketing, prodaja, lični razvoj, pristup EU fondovima.

Predstavnica UPCG učestvovala je u panelu “Ja, preduzetnica!” u kojem su svoje stavove i razmišljanja, kao i lične uspješne poslovne priče sa publikom podijelile i: Branka Aralica, direktorica MPI Vrelac d.o.o. (Slovenija), Ines Ban-Kolić, vlasnica Elvirtus d.o.o. (Hrvatska), Maja Gerin, vlasnica Brenda Pepetuška (Bosna i Hercegovina), Penka Mukaetova, osnivačica i generalna menadžerka Consulting Inter Group (Sjeverna Makedonija), Žaklina Nedeljković, vlasnica ambulante za zdravstvenu njegu Mobilna sestra (Srbija).

Uz B2B susrete, dodjelu zahvalnica organizatora i nagrada partnera Konferencije, dođaj su obilježile posebna sajamska ponuda preduzetnica, kao i dvije modne revije kojom su se predstavile dizajnerka Danijela Božić i dizajnerka Sanja Lončar, sa nakitom „Ninin Svet Perli“ Nikolete Klaić.

Događaj su podržali Grad Novi Sad, Privredna komora Srbije, Fondacija Novak Đoković i mnogi drugi.