photo credit: www.pexels.com

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), u okviru projekta “competenceNET”, organizuje dva trening programa, i to:

- obuku “Marketing i marketinški alati” koju vodi Ljubica Kostić-Bukarica,

- obuku “Upravljanje projektnim ciklusom” koju vodi Lidija Brnović.

Obuke su besplatne, čine ih teorijski i praktični dio, a realizuju se u trajanju od po 80 sati (školski sati) u periodu jun – jul 2019. godine.

Oba trening programa se održavaju u prostorijama Centra kompetencija Podgorica (ul. Vučedolska br.16, Podgorica) koji je otvoren u saradnji UPCG i Glavnog grada.

Obuke su namijenjene zaposlenim osobama (bez obzira na radnu poziciju), menadžerima malih i srednjih preduzeća, kao i osobama koje su nezaposlene a žele unaprijediti svoje poslovne vještine i znanja u predmetnim oblastima.

Na poziv se mogu prijaviti i muškarci i žene, uz uslov da posjeduju osnovna znanja iz oblasti za koju se prijavljuju, te imaju za cilj da:

  • Unaprijede svoje kompetencije za trenutno radno mjesto,i/ili
  • Unaprijede svoju konkurentnost na tržištu rada u svrhu zaposlenja.

Broj mjesta je ograničen na 15 (po trening programu).

Poziv i prijavni formular za obuku "Marketing i marketinški alati" možete preuzeti OVDJE, a za obuku "Upravljanje projektnim ciklusom" OVDJE.

Rok za prijavu: subota, 15. jun 2019 godine, do 15:00h. Prijave primljene nakon navedenog roka neće biti uzete u razmatranje.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Uniji poslodavaca Crne Gore, putem telefona 020 209 250 i 067 659 555, svakogradnog dana u terminu od od 9:00h do 14:00h.