+382 (0)20 209 250 | ENG

Sajam sezonskih poslova "Summer Job 2015"

Prepoznajući značaj sezonskog zapošljavanja za razvoj turističke privrede Crne Gore, i važnost usmjeravanja i usavršavanja mladih kadrova, Studentski parlament UCG realizuje projekat "Summer Job" koji je, između ostalih, podržan i od strane Vlade Crne Gore,  Ministarstva rada i socijalnog staranja i Ministarstva prosvjete.

Projekat  "Summer Job 2015", koji postaje tradicionalan i realizuje se već osmu godinu, nudi mogućnost sezonskog rada crnogorskim studentima i maturantima u domaćim kompanijama i institucijama. Cilj sajma  je povećanje učešća domaće radne snage, pokretanje mladih i njihovo zapošljavanje u Crnoj Gori.

Za sve poslodavce učešće na sajmu koji se 23. marta održava u Podgorici na Ekonomskom fakultetu, 25. marta u Kotoru na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo i 27. marta u Bijelom Polju na Ekonomskom fakultetu, je BESPLATNO. Poslodavci će učešćem na sajmu biti u prilici da se upoznaju sa potencijalnim radnicima i njihovim interesovanjem za sezonskim zapošljavanjem.

Događaj će 23. marta u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Podgorici otvoriti ministar rada i socijalnog staranja, g-din Predrag Bošković. Takođe, u sva tri grada će biti prisutni brojni državni zvaničnici, predstavnici sponzora i partnera u projektu, kao i akademske zajednice.

Dodatne informacije vezane za učešće Vaše firme na ovogodišnjem "Summer Jobu 2015" možete dobiti putem maila spucg@ac.me, ili na brojeve telefona 020/414-295 i 069/742-921.

Izvještaj sa prošlogodišnjeg sajma možete pogledati ovdje.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.