+382 (0)20 209 250 | ENG

Izdavanje i produženje dozvole za boravak i rad - Zakon o strancima

Imajući u vidu veliko interesovanje članova UPCG, između ostalog iskazano i tokom seminara održanog 19. marta 2015.godine, o praktičnoj primjeni novog Zakona o strancima i novitetima koje on donosi, UPCG oragnizije dodatno savjetovanje 30. marta 2015. godine u hotelu "Ramada" (sala Lesendro) s početkom u 11h, u cilju prezentacije postupka i potrebne dokumentaciju za izdavanje i produženje dozvole za boravak i rad.

Poslodavci su posebno interesovanje iskazali za čl. 64 i čl. 66 novog zakona, odnosno uslove za izdavanje pojednih  dozvola za privremeni boravak i rad, budući da isti propisuju potvrdu izdatu od strane Zavoda za zapošljavanje. Stoga, prezentaciju će održati predstavnici Ministarstva rada i socijalnog staranja i Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i Ministarstva unutrašnjih poslova. Nakon prezentacije, biće odvojeno vrijeme za pitanja i diskusiju.

Zbog velikog interesovanja poslodavaca, potrebno je da u što kraćem roku potvrdite svoje učešće putem telefona 020 209 250 ili na e-mail adresu: office@poslodavci.org.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.