+382 (0)20 209 250 | ENG

PRVI MEĐUNARODNI FESTIVAL SAVREMENE ŽENE

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je partner Prvog međunarodnog „Festivala savremene žene“ koji će biti održan u periodu 19-22. april 2018. godine, u Tuzli, Bosna i Hercegovina.

Festival okuplja i predstavlja 1.000 najuticajnijih žena iz oblasti politike, diplomatije, biznisa, marketinga, nauke, umjetnosti, mode, zdravstva, sporta, medija... iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Velike Britanije, Francuske, Austrije, SAD, Indije, Australije.

Misija Festivala je osnaživanje žena kroz povezivanje najuspješnjih i najuticajnih iz svih sfera života, a jedan od ciljeva ovog događaja je i donošenje Tuzlanske deklaracije jednakosti polova koja će se odnositi na osnaživanje žena u politici.

Sastavni dio Festivala čini i Sajam savremene žene i ženskog stvaralaštva, koji će se održati 21. i 22.aprila (radno vrijeme: subota 9 -21h; nedelja 9-17h), na dvije lokacije: Bingo city center (najveći tržni centar u BiH) i plato ispred hotela Tuzla. Sajamski dio je izložbenog i kataloškog karaktera.

Kako je UPCG partner ovog događaja, za preduzetnice – članice UPCG koje će prisustvovati Festivalu i izlagati na sajmu organizator obezbjeđuje besplatno učešće (gratis kotizacija).

Detaljne informacije o predstojećem događaju u Tuzli dostupne su na službenoj stranici Festivala: www.festival.zenski.ba Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja, molimo kontaktirajte Milenu Mitrović - predstavnicu organizatora (e-mail: festival@zenski.ba, mob: +387 65 327 795,)

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.