+382 (0)20 209 250 | ENG

Kako kreirati reklamu koja daje rezultat?

U organizaciji Galileo production 8. i 9. marta održaće se dvodneva sertifikovana marketing-obuka pod nazivom Benefiti upravljanja video kampanjom.

Obučite se kako da koristite funkcionalne i profesionalne alate za Vaše marketinške kampanje, istražite činioce kreiranja i upravljanja video kampanjom, bez obzira da li ste u privatnom, javnom ili NVO sektru - i izgradite komunikacijske rezultate koji Vas uzdižu na viši nivo, sa dugoročnim dejstvom!

KAKO DA KREIRATE REKLAMU KOJA DAJE REZULTAT?

Naučite kako da video kampanja bude profesionalna i u trendu, te kako da ljudi obrate pažnju na nju:

Da li poznajete funkcionalne i profesionalne alate za marketinške kampanje, činioce kreiranja i upravljanja video kampanjom, i da li koristite komunikacijske alate koji uzdižu na viši nivo, sa dugoročnim dejstvom? Kada je u pitanju video-kampanja, OTKRIJTE kako da vaš cilj dobije snažnije benefite za najkraće moguće vrijeme.

Naša obuka obuhvata set alata, vještina i tehnika za razumijevanje činioca i pravila kreiranja i upravljanja video-kampanjama, poboljšanje rezultata, te postavljanje i postizanje željenih marketinških ciljeva. Kroz primjere iz struke, zadatke i rješenja, obuka pravi razliku između tradicionalnih i inovativnih kanala i rješenja komunikacije, targetovano ulaganje i mjerljivost efekata, čime će se postići kvalitetniji rezultat i ostvariti uspjeh koji će se dugoročno odraziti ne samo na Vaš profesionalni već i privatni život.

Na obuci, svoja znanja će vam prenijeti:

Milorad Radenović, specijalista produkcije i izvršni direktor Galileo production, sa iskustvom stečenim u regionalnim i crnogorskim kompanijama i kampanjama

Nikola Vukčević, reditelj sa 15 godina iskustva u video-kampanjama i nizom medjunarodnih referenci

Ana Vujadinović, specijalista scenarija i copywritter u brojnim kampanjama i projektima,

Igor Vujović, designer zvuka – sa iskustvom stečenim u brojnim advertising projektima kao i medjunarodnim filmskim produkcijama

Dvodnevnu obuku čini kombinacija predavanja, mentorskog rada, aktivnog učešća polaznika, te niz praktičnih detalja i vježbi, baziranih na primjerima iz prakse.

Cijena obuke iznosi 120.00 € / dan po osobi (+PDV za firme).
Ali, za prijave od 5. marta, Unija poslodavaca obezbjeđuje posebnu promotivu cijenu u iznosu od 85.00 € / dan po osobi (+PDV za firme).

U cijenu je uključen ručak u hotelu, kao i kafe pauza (za oba dana).

Više o obuci ali i dodatnim popustima - imate na linkovima u nastavku:

http://www.galileoproduction.com/sertifikovana-marketing-obuka-radionica-benefiti-upravljanja-video-kampanjom/

https://www.facebook.com/events/151456438845146/

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.