+382 (0)20 209 250 | ENG

Okrugli sto sa Upravom za inspekcijske poslove

Okrugli sto Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) sa rukovodiocima Uprave za inspekcijske poslove (UIP) biće održan u srijedu, 15. maja 2019. godine, sa početkom u 11:00 sati, u hotelskom kompleksu Verde, u Podgorici.

Povod događaja UPCG je iskazana zainteresovanost privrednika za primjenu propisa nad kojima nadzor obavljaju inspekcijske službe, objedinjene u okviru Uprave za inspekcijske poslove - posebno u dijelu radne, tržišne, turističke i zdrastveno-sanitarne službe.

Sastanak UPCG i UIP će biti i dobra prilika da privrednici – članovi Unije poslodavaca, u direktnom kontaktu sa predstavnicima UIP, iskažu svoje eventualne probleme i nedoumice koje se odnose na rad navedenih inspekcijskih službi, kako bi iste bile obrazložene od strane njihovih nadležnih predstavnika, a sve u cilju pravovremene pripreme za ljetnju turističku sezonu.

Zbog ograničenog broja mjesta, zainteresovani privrednici svoje učešće treba da potvrde najkasnije do 14. maja, do 14:00 sati, na e-mail adresu UPCG: office@poslodavci.org.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.