+382 (0)20 209 250 | ENG

V Međunarodna konferencija za regionalnu saradnju u oblasti ZZNR

V Međunarodna konferencija za regionalnu saradnju u oblasti zaštite i zdravlja na radu (ZZNR), pod nazivom “Rad kroz lupu ZZNR”, biće održana u periodu od 30. maja do 1. juna 2019. godine, u Draču, Albanija, u “Grand Blue Fafa" Resort-u.

Događaj organizuju Udruženje zaštite na radu Crne Gore (UZNRCG) – jedan od osnivača i aktivni član BALcanOSH mreže, u saradnji sa kolegama iz regiona.

Međunarodna konferencija za regionalnu saradnju BALcanOSH mreže je ključni događaj na Balkanu za razmjenu informacija i mišljenja o ZZNR, predstavnika poslodavaca i zaposlenih, donosioca odluka iz vladinog sektora i javnih institucija, društvenih partnera i svih koji su aktivni na polju zaštite i zdravlja na radu. Cilj ovogodišnje konferencije je jačanje važnosti prevencije kao ključnog koncepta zaštite i zdravlja na radu.

Za privrednike - članove Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG), UZNRCG obezbjeđuje poseban popust za učešće na konferenciji: kotizaciju u iznosu od 320,00 EUR (po osobi) koja uključuje:

Pozivamo privrednike - članove UPCG koji su zainteresovani za učešće na predstojećoj konferenciji da, u cilju pravovremene prijave, direktno kontaktiraju Udruženje za zaštitu na radu Crne Gore. Kontakt osoba ispred UZNRCG:

Đina Janković

mob.tel: 067 412 900

e-mail: uznr@t-com.me

Napomena: za članove UPCG važe isti uslovi učešća kao i za članove Udruženja zaštite na radu Crne Gore (u prilogu).

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.