+382 (0)20 209 250 | ENG

UPCG – partner Kongresa preduzetnica jugoistočne Evrope u Zagrebu

Vijesti 28/02/2017
UPCG – partner Kongresa preduzetnica jugoistočne Evrope u Zagrebu

Unija poslodavaca Crne Gore, u saradnji sa Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom www.poduzetnica.hr iz Zagreba, partner je i saradnik u organizaciji Kongresa preduzetnica jugoistočne Evrope koji će biti održan u Zagrebu, na Dan žena, 8. marta 2017. godine.

Agenda događaja i sve potrebne informacije o samom Kongresu dostupne su na zvaničnom web sajtu.

Uz predstavnice UPCG, učesnice ovog događaja biće i crnogorske preduzetnice, predstavnice Asocijacije poslovnih žena Crne Gore i Direkcije za razvoj MSP, te preduzetnice i predstavnice institucija koje podržavaju i pomažu žensko preduzetništvo iz Bugarske, Rumunije, Albanije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Kongres će biti održan na Zagrebačkom Velesajmu – u Kongresnom centru, a organizatori najavljuju da će najvećem poslovnom okupljanju žena u ovom dijelu Evrope od kada postoji tržišna ekonomija prisustvovati više od 500 žena iz biznisa, poslovnih udruženja i javnog sektora.

Kongres preduzetnica jugoistočne Evrope je svojevrsna platforma za razmjenu iskustava, stvaranja poslovnih kontakata, povezivanja i unapređenja poslovne mreže preduzetnica, kako bi im pristup i opstajanje na tržištu država iz kojih dolaze, kao i ukupne regije, bio što kvalitetniji, a put do željenih poslovnih rezultata uspješniji i izvesniji.

Učešće na Kongresu ne predviđa kotizaciju, a zainteresovane preduzetnice iz Crne Gore registraciju obavljaju popunjavanjem obrasca koji se nalazi na linku.

Kongres preduzetnica jugoistočne Evrope se organizuje pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, u partnerskoj saradnji sa Gradom Zagrebom, te uz podršku hrvatskog Ministarstva poduzetništva i obrta, kao i ženskih poslovnih asocijacija i institucija izvršne vlasti država jugoistočne Evrope čije će poslovne žene i preduzetnice prisustvovati ovom događaju.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.