+382 (0)20 209 250 | ENG

Centar kompetencija biće otvoren 19. decembra

Vijesti 03/12/2018
Centar kompetencija biće otvoren 19. decembra

Centar kompetencija, koji će primjenom inovativnih modela poslovanja i upotrebom novih tehnologija unaprijediti biznis ambijent u Podgorici biće svečano otvoren 19. decembra, saopštili su danas gradonačelnik dr Ivan Vuković i predsjednica Unije poslodavaca Crne Gore Svetlana Vuksanović prilikom potpisivanja Sporazuma o saradnji Glavnog grada i Unije poslodavaca.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo što su Glavni grad i Unija poslodavaca u veoma kratkom roku uspjeli da sprovedu sve dogovorene zajedničke aktivnosti i realizuju ovaj veoma značajan projekat koji će doprinijeti unapređenju poslovnog ambijenta i stvaranju neophodnih pretpostavki za razvoj biznisa u Podgorici.

Oni su zaključili da će budući Centar kompetencija Podgorica omogućiti nova zapošljavanja mladih ljudi, prvenstveno kroz stimulisanje kreativnih preduzetničkih ideja i održivih razvojnih projekata.

Izvor: Glavni grad Podgorica

Otvaranje Centra kompetencija Podgorica dio je aktivnost projekta “competenceNET” koji UPCG sprovodi u okviru programa prekogranične saradnje INTERREG IPA Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014-2020.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.