+382 (0)20 209 250 | ENG

Sastanak povodom prijedloga Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga

U skladu sa iskazanim interesovanjem našeg članstva, Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) organizuje sastanak privrednika - članova UPCG i predstavnika Poreske uprave (PU) na temu prijedloga Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga.

Sastanak će biti održan u petak, 16. novembra 2018. godine, sa početkom u 10 časova, u Hotelu Hilton u Podgorici (planirano trajanje: 2 sata).

Uvodnim izlaganjima, događaj će otvoriti predsjednica UPCG Svetlana Vuksanović i direktor PU Miomir M. Mugoša. U radnom dijelu sastanka, predstavnici PU će učesnicima sastanka približiti rješenja navedenog zakonskog teksta, a zatim će uslijediti diskusija u kojoj će privrednici biti u prilici da u direktnoj komunikaciji sa predstavnicima PU dobiju odgovore na konkretna pitanja i dileme koje imaju u ovom trenutku.

Kako je broj mjesta ograničen, obavještavamo zainteresovane privrednike - članove UPCG da učešće na sastanku treba potvrditi najkasnije do srijede, 14. novembra, do 15 časova, i to putem email-a na adresu: office@poslodavci.org ili telefonom na broj: 020 209 250.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.