+382 (0)20 209 250 | ENG

Radionica „Od preduzetnice do preduzeća“

EBRD organizuje četvorodnevnu radionicu za žene u biznisu koja će, pod nazivom „Od preduzetnice do preduzeća“, biti održana u toku juna 2019. godine, u hotelu Centreville (Capital Plaza, Cetinjska 7), u Podgorici.

Radionica je interaktivna, uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života i vodi učesnice kroz cijeli proces – počev od razvoja ideja, koncepata i modela efikasnog rukovođenja, do njihove adekvatne primjene u preduzetničkom biznisu (pozivno pismo - u prilogu).

Radionica se održava u terminu od 9 do 17h, sa odgovarajućim pauzama, u okviru dvije povezane sesije:

Detaljna agenda biće blagovremeno dostavljena svim učesnicama.

Kotizacija za navedenu obuku EBRD iznosi 100 eura po polaznici, a cijena uključuje štampane i ostale materijale za učesnice (osvježenje, ručak i kafe pauze) tokom sva četiri dana trajanja. Radionica će biti održana na crnogorskom jeziku.

Članice UPCG koje su zainteresovane za učešće u navedenoj obuci treba da popune prijavni formular (u prilogu) i pošalju ga najkasnije do 5. juna na emaill adresu: KljajevV@ebrd.com.

Nakon uvida u podatke dostavljene u formularu, kao i raspoloživa mjesta, EBRD će kontaktirati potencijalne polaznice, obavijestiti ih o statusu prijave i poslati im instrukcije za uplatu kotizacije.

Kontakt osoba za dodatne informacije:

Vanja Kljajević

Advice for Small Businesses

SME Finance and Development Group

EBRD Montenegro

Moskovska 2/B

81000 Podgorica, Montenegro

Tel: +382 20 237 173;

Mob: +382 67 247 166

E-mail: KljajevV@ebrd.com

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.