+382 (0)20 209 250 | ENG

Jesenji ciklus NLP profesionalne edukacije

Prvi nivo NLP profesionalne edukacije NLP Basic počinje 24/25. septembra u Podgorici, na Ekonomskom fakultetu i traje dva dana.

To je uvod u NLP i nakon toga polaznici mogu da očekuju da će uz pomoć konkretnih alata i tehnika, puno praktičnih vježbi, otkriti kako da primijene NLP u svom poslu, kako individualno tako i na nivou organizacije.

Naučiće kako da unaprijede svoje komunikacijske vještine, kako da prepoznaju različite komunikacione tipove i nauče da se usklađuju sa njima, u cilju uspostavljanja kvalitetnijih međuljuskih odnosa, a izbjegavanja konfliktinih i stresnih situacija.

NLP razvija nove i unapređuje postojeće vještine neophodne u prodaji, pregovorima, u HR sektorima, marketingu, preduzetnicima, direktorima, menadžerima, predavačima...

Budući da je NLP Basic edukacija, namjenjena prvenstveno zaposlenima koji žele da unaprijede svoju karijeru, dani treninga biće vikendom.

NLP Basic se održava u organizaciji NLP Network-a, prve specijalizovane organizacije u Crnoj Gori, koja se bavi promovisanjem NLP-a, organizovanjem i izvođenjem različitih NLP edukacija.

Osnivači NLP Network-a su NLP treneri: Danka Ćetković i Aleksandra Anđelić.

Predavač na NLP Basic treningu je Milica Nikolić, International NLP Master Trainer & Coach iz Beograda.

Cijena NLP Basic treninga iznosi 120 eura, za članove Unije poslodavca Crne Gore odobren je dodatni popust od 15%.

Broj mjesta je ograničen, zato rezervišite svoje mjesto na vrijeme.

Prijavite se na: office@nlpnetwork.me ili na kontakt telefon: 069 564 117

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.