Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je u fazi apliciranja za dodjelu sredstava u okviru projekta „Norveška za vas – Crna Gora“ čiji je cilj društveno-ekonomski razvoj manje razvijenih opština u Crnoj Gori.

U kontekstu Poziva, ciljna grupa za dostavljanje projektnih predloga su mali biznisi: preduzetnici, mikro i mala preduzeća, gazdinstva, kooperative i organizacije civilnog društva koje su već udružene ili imaju potencijal da se udruže u različite forme asocijacija.

Predlog projekta Unije poslodavaca biće usmjeren na podršku prvenstveno članovima UPCG, ali i svim ostalim zainteresovanim preduzetnicima, mikro i malim preduzećima sa teritorija opština: Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Pljevlja, Rožaje, Šavnik i Žabljak. Projekat će, ukoliko bude odobren, startovati u periodu januar/februar 2020. godine i trajaće 10 mjeseci.

Aktivnosti u okviru projekta UPCG biće usmjerene na unapređenje procesa i kvaliteta proizvoda i/ili usluga, jačanje ljudskih resursa, razvoj planova i strategija za uvećanje prihoda itd. – u skladu sa potrebama ciljne grupe.

Tim povodom, Unija poslodavaca upućuje poziv svim članovima (kao i ostalim privrednicima) koji pripadaju gore navedenim kategorijama i svoje aktivnosti obavljaju na teritoriji navedenih opština, da izraze svoju zainteresovanost i uključe se u projekat UPCG.

Zainteresovanost za učešće u projektu iskazuje se:

  • pisanim putem (slanjem maila na adresu UPCG: office@poslodavci.org), ili
  • direktnim kontaktom (telefonskim pozivom na broj UPCG: 020 209 250)

i to najkasnije do ponedjeljka, 18. novembra 2019. godine.

Za više informacija, kontakt osoba ispred UPCG je Ana Marković, šefica Sektora za obrazovanje i rad sa članstvom (T: 020 209 250; E: office@poslodavci.org).

UPCG poziva svoje članstvo da navedeni poziv proslijede svima za koje smatraju da mogu biti zainteresovani za učešće u projektu Unije poslodavaca.