Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), u saradnji sa Međunarodnim ekonomskim forumom (MEF) PERSPEKTIVE, poziva privredne subjekte, poslovne partnere i saradnike UPCG da se uključe u proces nominacije kandidata iz Crne Gore kao potencijalnih laureata nagrada i priznanja za doprinos razvoju preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope “Stvaratelji za stoljeća”.

Projekat promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva u 2016. godini uključuje nominaciju laureata sa tržišta, odnosno geografskog područja Srednje (10 zemalja) i Jugoistočne Europa (13 zemalja), što prevashodno uključuje: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju (kao uža regija). Takođe, uz navedena, projektom će biti obuhvaćena i tržišta: Albanije, Bugarske, Kipra, Grčke, Moldavije, Rumunije, Turske i Ukrajine, kao i tržišta Austrije, Češke, Italije, Mađarske, Njemačke, Poljske, Slovačke i Švajcarske.

Postupak predlaganja kandidata za dodjelu nagrada i priznanja “Stvaratelji za stoljeća” traje od 10. septembra do 18. decembra 2016. godine. Detaljnije informacije po navedenom možete pogledati u Pozivu (u prilogu).

Za sva dodatna pitanja, molimo Vas da kontaktirate organizatora dodjele nagrada i priznanja:

MEF PERSPEKTIVE
e-mail: ekonomija@promo-perspektive.com.hr
www. perspektive.com.hr
Uz Jadransku cestu 40, 20 230 Dubrovnik, Hrvatska.

Unija poslodavaca Crne Gore je laureat Velikog priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos razvoju preduzetništva (2014). Odlukom organizatora, UPCG je 2015. godine postala Ambasador „Povelje za razvoj preduzetništva u Srednjoj i JI Evropi“ na području Crne Gore.