+382 (0)20 209 250 | ENG

Seminar o novom Zakonu o radu

„Novi Zakon o radu“ je naziv seminara za poslodavce koje će Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) organizovati u toku januara 2020. godine, i to:

- u Podgorici, u utorak 21. januara, u Hotelu CentreVille (sala Grand Room), s početkom u 10h,

- u Bečićima, u srijedu 22. januara, u Hotelu Splendid (sala Petrović), s početkom u 11h.

Predavači na seminaru su: Zoran Ratković, direktor Direktorata za rad - Ministarstvo rada i socijalnog staranja; doc dr Vesna Simović Zvicer; Suzana Radulović, generalni sekretar UPCG.

Nakon navedenih, UPCG će uskoro organizovati i seminar u Bijelom Polju, o čemu će blagovremeno obavijestiti svoje članstvo.

Zbog ograničenog prostora - sale koja može primiti maksimalno 50 učesnika, potvrdu učešća potrebno je izvršiti najkasnije do ponedeljka 20. januara, do 12h. Prioritet će imati članovi UPCG koji se prvi prijave.

Za potvrdu učešća, potrebno je popuniti prijavni formular (u prilogu) i dostaviti ga Uniji poslodavaca putem email-a na adresu: office@poslodavci.org. Nakon prijema potvrde UPCG, sljedeći korak je uplata kotizacije u iznosu:

Kotizacija za učešće na seminaru vrši se uplatom na žiro račun UPCG: 540-1000031470821-57

Po izvršenoj uplati, kopiju uplatnice potrebno je mailom dostaviti UPCG.

Napomena: Kotizacija se uplaćuje nakon prijema potvrde UPCG – ne prije toga.

Agenda seminara će biti dostavljena učesnicima seminara koji su završili proceduru prijave.

Ukoliko se za navedene seminare prijavi značajno veći broj učesnika od onog koji je predviđen, UPCG će se potruditi da organizuje i drugi krug savjetovanja, te i na taj način izađe u susret svim zainteresovanim privrednicima.

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.