+382 (0)20 209 250 | ENG

Seminar "Mobing kao uzrok stresa na radnom mjestu"

Postovani,

Unija poslodavaca Vas poziva na poludnevni seminar "Mobing kao uzrok stresa na radnom mjestu" koji ce se odrzati u petak, 22.juna 2012. sa pocetkom u 9.45 u hotelu "Crna Gora" (President salon).

Seminar realizujemo u okviru projekta "IOSHA 2 – Povecanje svijesti o unapredjenju zdravlja i zastite na radu medju poslodavcima i zaposlenima", a ucesnicima ce o ovoj problematici govoriti:

Vesna Simovic, pomocnik ministra rada i socijalnog staranja, koja ce predstaviti upravo usvojeni Zakon o zabrani zlostavljanja na radu;
Nevenka Pavlicic, specijalista klinicke psihologije, koja ce uz praktican primjer predstaviti karakteristike mobinga i
Zdenka Burzan, direktorica Agencije za mirno rjesavanje radnih sporova koja ce objasniti ulogu Agencije u rjesavanju sporova nastalih usljed mobinga na radnom mjestu.

Buduci da je jedan od predavaca na seminaru pomocnik ministra rada, seminar ce ucesnicima pruziti priliku da u vremenu predvidjenom za diskusiju postave pitanja i iz drugih oblasti radnog zakonodavstva.

Agenda seminara nalazi se u prilogu. Ucesce na seminaru je besplatno, ali Vas molimo da nam zbog ogranicenog broja mjesta Vase ucesce potvrdite popunjavanjem i slanjem Prijave putem faksa 020 209 251 ili mailom na office@poslodavci.org.

Kontakt osoba u Uniji poslodavaca koja Vam moze pruziti vise informacija je Ana Maras, savjetnik za obrazovanje i rad sa clanstvom.

S postovanjem,

Suzana Radulovic
generalni sekretar UPCG

Prilog:

Agenda seminara

Prijavni formular

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.