+382 (0)20 209 250 | ENG

Sajam ženskog preduzetništva

Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća organizuje Sajam ženskog preduzetništva koji će biti održan u ponedjeljak, 29. septembra 2014. godine, u poslovnom centru Delta City u Podgorici, sa početkom u 11.00 sati.

Na svečanom otvaranju, prisutnima će se obratiti: Aleksandar Pavićević, direktor Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća, Manjola Gjoni, izvršna direktorka Agencije za investicije i razvoj Albanije (AIDA), Dawn Adie-Baird, Delegacija EU, Violeta Camaj, tehnički sekretarijat za prekogranične projekte Albanija-Crna Gora, Flutura Xhabija, Asocijacija poslovnih žena Albanije, Mary Ann Rukavina-Cipetić, GTF i Zvezdana Oluić, Unija poslodavaca Crne Gore.

Na događaju će svoje proizvode predstaviti šezdeset žena preduzetnica sa teritorije Crne Gore (Bar i Podgorica) i Albanije (regija Skadra).

startw

Sajam se organizuje u okviru projekta START W - "Podrška razvoju potencijala žena u oblasti ruralnog turizma", IPA prekogranične saradnje Albanija - Crna Gora 2007-2013, Komponenta II. Projekat implementira Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa Agencijom za investicije i razvoj Albanije (AIDA), Inicijativom za održivi rast (GTF), Unijom poslodavaca Crne Gore (UPCG) i Asocijacijom poslovnih žena Albanije (SHGPAZ).

Cilj projekta START W je jačanje prekogranične saradnje žena iz Albanije i Crne Gore kroz unaprijeđenje i stvaranje zajedničke ponude u oblasti ruralnog turizma i preduzetništva u Baru, Podgorici i skadarskoj regiji.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.