+382 (0)20 209 250 | ENG

Poziv za obuku "Upravljanje projektnim ciklusom"

Upravljanje projektnim ciklusom je nezaobilazan dio savremenog poslovanja. Radom stručnjaka iz ove oblasti obezbjeđuju se jasni, realni i ostvarivi ciljevi, te postižu dugoročne i održive koristi koje su relevantne za ciljnu grupu sa kojom / za koju se projekat realizuje.

*********

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), u okviru projekta “competenceNET”, organizuje trening program – obuku pod nazivom “Upravljanje projektnim ciklusom”.

Obuka UPCG je besplatna, čine je teorijski i praktični dio, a realizuje se u trajanju od 80 sati (školskih sati) u okviru sljedećih modula:

Obuka se održava u prostorijama Centra kompetencija Podgorica (ul. Vučedolska br.16, Podgorica).

Početak obuke: 1. jul 2019. godine

Završetak obuke: kraj jula 2019. godine

Obuku vodi Lidija Brnović.

Obuka je namijenjena zaposlenima koji žele da unaprijede svoje vještine u oblasti upravljanja projektnim ciklusom (bez obzira na radnu poziciju), menadžerima malih i srednjih preduzeća, kao i osobama koje su nezaposlene a žele da nauče nove ili unaprijede postojeće vještine i znanja iz predmetne oblasti.

Na poziv se mogu prijaviti i muškarci i žene, uz uslov da posjeduju osnovna znanja iz oblasti projektnog ciklusa, i imaju za cilj da:

Obuka omogućava polaznicima sticanje:

Zainteresovani za obuku treba da popune prijavni formular (u prilogu) i dostave ga na:

Rok za prijavu: subota, 15. jun 2019 godine, do 15:00h. Prijave primljene nakon navedenog roka neće biti uzete u razmatranje.

Obuka je besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Uniji poslodavaca Crne Gore, putem telefona 020 209 250 i 067 659 555, svakogradnog dana u terminu od od 9:00h do 14:00h.

*********

Projekat competenceNET – „Improvement of transnational business environment through development of business competence centers and networks“ u prevodu “Poboljšanje transnacionalnog poslovnogokruženja kroz razvoj centara poslovnih kompetencija i mreža“, sprovodi Razvojna Agencija Žepče u svojstvu vodećeg partnera sa partnerima Unijom poslodavaca aCrne Gore i opštinama Stari Jankovc i Tovarnik iz Hrvatske. Projekat je odobren za finansiranje u okviru prvog poziva za dostavu projektnih prijedloga u okviru programa prekogranične saradnje INTERREG – IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. – 2020. Trajanje projekta je 30 mjeseci (6.2017. – 11.2019.), a ukupan budžet je 670.619,24 EUR, od čega EU finansira 85%, dok 15% sufinansiraju partneri na projektu.

Više informacija o radu i uslugama Centara poslovnih kompetencija u Žepču (BiH), Starim Jankovcima (RH) i Podgorici (CG) možete naći na web stranci https://centrikom.org/

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.