+382 (0)20 209 250 | ENG

Obuka "Turistički proizvodi i usluge Skadarskog jezera i neporednog okruženja"

U sklopu projekta "Prekogranične rute za jačanje turističkog sistema i ekonomski razvoj Skadarskog jezera"  (Lakeroutes)  Unija poslodavaca Crne Gore će u petak, 07.11.2014.god. u 10.00h, u HEC Hotel "Residence" Miločer, Budva održati  obuku "Turistički proizvodi i usluge Skadarskog jezera i neposrednog okruženja". Predavači će biti eksperti Bojana Sekulić i Svetlana Vujičić. Obuka se realizuje uz pomoć partnera na projektu - Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Crne Gore, a u saradnji sa Centrom za inicijative iz oblasti održivog turizma  (CSTI).

Cilj obuke je jačanje saradnje turističkih agencija sa lokalnim proizvođačima i poslodavcima sa teritorije Skadarskog jezera i pograničnog područja, jačanje saradnje na zajedničkim marketinskim aktivnostima i kanalima prodaje, testiranje postojećih i novih ruta na Skadarskom jezeru i pograničnom području, a sve u cilju bolje turističke i ekonomske valorizacije Skadarskog jezera i pograničnog područja.

Za obuku se možete prijaviti do 06.11.2014.god., popunjavanjem prijavnog formulara.

Agenda [314KB].

Podsjećamo, dvogodišnji projekat "Prekogranične rute za jačanje turističkog sistema i ekonomski razvoj Skadarskog jezera" finansiran je od strane Delegacije EU u CG i ovo je peta u nizu od šest praktičnih edukativnih sesija, koje su namijenjene za preduzeća, proizvođače i ostale korisnike iz pogranične regije.

Za više informacija kontaktirajte:

Mirza Muleskovic
Project manager
Unija poslodavaca Crne Gore
IX crnogorske brigade 11, Podgorica
T: +382 20 209 250,
F: +382 20 209 251
C: +382 67 209 796
w: www.poslodavci.orgwww.lakeroutes.com
Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.