+382 (0)20 209 250 | ENG

Međusektorska saradnja u oblasti finansiranja energetske efikasnosti u zgradarstvu u okviru EU propisa i pravnih sporazuma - EUbuild Energy Efficiency

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je jedan od partnera u EU projektu "Međusektorska saradnja u oblasti finansiranja energetske efikasnosti u zgradarstvu u okviru EU propisa i pravnih sporazuma – EUbuild Energy Efficiency". Projekat se realizuje od decembra 2010. godine do decembra 2012. godine, a sprovodi ga konzorcijum koji čini 7 partnera - poslovnih asocijacije iz Turske, Belgije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Crne Gore.

Tim povodom, Unija poslodavaca organizuje okrugli sto "Unapređenje energetske efikasnosti u zgradarstvu u Crnoj Gori", u četvrtak 12. aprila 2012., u 11:00h, u President salonu hotela "Crna Gora".

Uspješna implementacija ovog projekta je izuzetno značajna da bi se oformilo tržište energetski efikasnih proizvoda i za razvoj instrumenata i mehanizama za finansiranje u Crnoj Gori.

U prilogu se nalazi Agenda i formular za prijavu učešća.

Molimo Vas da nam ispunjen formular pošaljete najkasnije do srijede 11.aprila u 12h, putem faksa 020 209 251 ili maila office@poslodavci.org.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju Vam je Mirza Mulešković, projekt menadžer UPCG, (tel. 209 250, faks 209 251, e-mail: office@poslodavci.org).

S poštovanjem,

Suzana Radulovic
Generalni sekretar

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.