+382 (0)20 209 250 | ENG

Finalna konferencija projekta ’’Uključivanje zaposlenih u proces donošenja odluka WIM 2“

Unija poslodavaca Crne Gore implementira projekat: ’’Uključivanje zaposlenih u proces donošenja odluka WIM 2“ koji je finansiran od strane Evropske unije, a čiji je nosilac Udruženje poslodavaca Slovenije (ZDS).

U sklopu navedenog projekta, 15. novembra 2016. godine u Kongresnom centru hotela Premier u Podgorici, organizuje se finalna konferencija projekta. Glavna tema konferencije biće predstavljanje rezultata projekta, stanje u oblasti radničkih savjeta u zemljama učesnicama u projektu, te prespektiva Međunarodne organizacije poslodavaca po pitanju radničkih savjeta na nivou EU. Ovom prilikom gost i glavni izlagač na panel diskusiji biće Anže Hiršl, predstavnik ZDS-a, kao i Alessandra Assenza, predstavnica Međunarodne organizacije poslodavaca. Osim pomenutih izlagača, gosti na konferenciji će biti predstavnici poslodavačkih organizacija iz Hrvatske i Makedonije koji će sa učesnicima konferencije podijeliti svoja iskustva po pitanju radničkih savjeta.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete i aktivno uzmete učešće na pomenutom događaju, molimo da potvrdu učešća Vaših predstavnika pošaljete najkasnije do ponedjeljka, 14.11.2016 godine do 12:00h na e-mail: office@poslodavci.org ili putem telefona 020/209-250.

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.