+382 (0)20 209 250 | ENG

Edukativni program „Procjena vrijednosti nekretnina“

Institut internih revizora Crne Gore, Sekcija procjenitelja pod nazivom Komora procjenitelja Crne Gore organizuje edukativni program „Procjena vrijednosti nekretnina“ koji je namijenjen svima koji vrše procjenu vrijednosti nekretnina, samostalno ili u timu sa drugim procjeniteljima.

Naime, Komora procjenitelja Crne Gore 1. oktobra 2015. godine postala je članica Savjeta za Medjunarodne standarde procjene vrijednosti – IVSC, koji broji 74 udruženja iz 54 zemlje. S tim u vezi, cilj edukativnog programa je da unprijedi Vasu praksu pravilnom primjenom Medjunarodnih standarda za procjenu (International Valuation Standards – IVS) i Evropskih standarda procjene, te postovanjem etickih principa procjeniteljske profesije.

Materijal edukativnog programa zasnovan je na strucnoj saradnji sa udruzenjem procjenitelja i obrazovnim institucijama u regionu, a predavaci su profesori Građevinskog fakulteta Univerziteta crne Gore, Ekonomskog fakulteta UCG i drugih visokoobrazovnih institucija u CG, kao i eminentni stručnjaci iz teorije i prakse procjene vrijednosti nekretnina u CG.

Predavanja u sklopu programa održavaće se subotom, od 20. februara do 16. aprila, u prostorijama Unije poslodavaca počev od subote, 20. februara 2016. godine sa početkom u 10h.

Cijena ovog edukativnog kursa iznosi 800 eura, dok je za članove Unije poslodavaca Crne Gore obezbijeđen popust od 50% - za uplate izvršene do 15.2.2016. godine. Učešće je potrebno prijaviti Uniji poslodavaca, nakon cega će Vas organizator kontaktirati u vezi sa uplatom.

Nakon odslušanih predavanja, položenih ispita i praktičnog rada, kandidat će dobiti sertifikat o uspješno završenom edukativnon programu. Nakon toga, u zavisnosti od praktičnog procjeniteljskog iskustva, kandidat stiče pravo na dobijanje sertifikata za zvanje Procjenitelj neporektnosti (bez procjeniteljskog iskustva) odnosno Ovlašćeni procjenitelj nepokretnosti (kandidati sa iskustvom procjenitelja od najmanje 3 godine). Za sva pitanja u vezi sa samim programom i izdavanjem sertifikata, molimo da kontaktirate Edisu Vesković ili Slavka Rakočevića iz IIRCG, kontakt mob: 069 399 399, mail: edisa.veskovic@iircg.co.me, slavko.rakocevic@iircg.co.me , a na raspolaganju Vam je i veb stranica Komore procjenitelja.

Zbog načina realizovanja programa edukacije i kapaciteta prostorije u kojoj će se edukacija obaviti, broj polaznika je ograničen na 15.

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.