+382 (0)20 209 250 | ENG

Događaj “Žene bez PARdona”

Tradicionalan događaj “Žene bez PARdona” biće održan 16. novembar 2018. godine, u Rijeci – Hrvatska, u okviru obilježavanja Svjetskog dana ženskog preduzetništva - WED (Women's Entrepreneurship Day).

Događaj organizuje Visoka poslovna škola PAR, uz podršku Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, a u saradnji sa Udrugom poslovnih žena iz Kanade i Unijom poslodavaca Crne Gore (UPCG).

Pozivnica (u prilogu) sadrži agendu događaja i link za registraciju. Preduzetnice i menadžerke iz Crne Gore koje su zainteresovane za učešće na ovom događaju, prijavu učešća mogu obaviti i OVDJE.

Svjetski dan žena preduzetnica – WED (Women's Entrepreneurship Day) je nastao kao odgovor na globalnu inicijativu pokrenutu s ciljem da se u okviru Globalne nedjelje preduzetništva (Global Entrepreneurship Week – GEW) jedan dan posveti upravo preduzetništvu žena. U cilju obilježavanja ovog datuma, Visoka poslovna škola PAR, na čelu sa hrvatskom WED ambasadorkom Gordanom Nikolić, od 2014. godine tradicionalno organizuje “Žene bez PARdona”.

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.