+382 (0)20 209 250 | ENG

Uručena nagrada pobjedniku konkursa UPCG

Vijesti 25/06/2021
Uručena nagrada pobjedniku konkursa UPCG

Nagradni konkurs Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG), raspisan u okviru kampanje UPCG za izgradnju imidža Crne Gore kao sigurne turističke destinacije, zvanično je završen.

Nakon razmatranja pristiglih idejnih rješenja, članovi Komisije jednoglasno su odlučili da nagradu dodijele dizajnerskom radu čiji je autor arhitekta Saša Ilić. Tim povodom, generalna sekretarka UPCG Suzana Radulović danas je pobjedniku konkursa uručila novčanu nagradu Unije poslodavaca, u vrijednosti od 300,00 eura.

Svečanoj ceremoniji dodjele nagrade prethodila je izrada 1.000 namjenskih bedževa (prema pobjedničkom rješenju) koje je UPCG juče dostavila Ministarstvu zdravlja, na dalju upotrebu i distribuciju turističkoj privredi.

Komisiju formiranu u okviru konkursa UPCG činili su: državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Borko Bajić, savjetnica u Birou za odnose s javnošću Ministarstva ekonomskog razvoja Bojana Žulić, sekretar u Direkciji za ekonomsku i kulturnu diplomatiju u Ministarstvu vanjskih poslova Sanja Radulović, kreativna direktorica u kompaniji Bild studio Ksenija Planić, zamjenica izvršnog direktora HG Budvanska rivijera Milena Raičković, PR i marketing menadžerka hotela CUE Mirjana Delić, generalna sekretarka UPCG Suzana Radulović, šefica Sektora za PR i marketing UPCG Zvezdana Oluić.

UPCG će pobjedničko dizajnersko rješenje bedža i uputstvo za njegovu primjenu objaviti na svom veb sajtu, te uputiti poziv poslodavcima iz turističke i povezanih djelatnosti da izrade namjenske bedževe za svoje zaposlene - one koji su vakcinisani (COVID-19 bezbjedni), a time se uključe i aktivno podrže kampanju za izgradnju imidža Crne Gore kao sigurne turističke destinacije.

Zadatak učesnika konkursa bio je da kreiraju namjenski bedž kojim se poručuje da su lica koja ga nose vakcinisana tj. COVID-19 bezbjedna. Prema propozicijama, dizajn bedža treba da je primjenjiv kako za ovaj, tako i druge formate (veb sajt, društvene mreže, mediji), a namijenjen je za turističke poslenike – aktere iz turističke industrije i povezanih djelatnosti koji će isti nositi na radnom mjestu, u toku turističke sezone.


Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.