+382 (0)20 209 250 | ENG

Konferencija „Žene u menadžmentu u Crnoj Gori: Podrška liderstvu i karijernom razvoju žena u Crnoj Gori“.

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) i Međunarodna organizacija rada (ILO), u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja, Ministarstvom ekonomije, Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i Asocijacijom poslovnih žena Crne Gore, organizuju završnu konferenciju projekta „Žene u menadžmentu u Crnoj Gori: Podrška liderstvu i karijernom razvoju žena u Crnoj Gori. Događaj će biti održan u petak, 30. marta 2018. godine, s početkom u 12 časova, u hotelu Hilton (Kristalna dvorana), u Podgorici.

Događaj će otvoriti:

Događaj čine dvije cjeline – radni dio, kao i svečana ceremonija dodjele nagrada „NAJ MENADŽERKE u Crnoj Gori“. Tom prilikom, zvanično će biti predstavljene i naše laureatkinje – dobitnice nagrada koje se dodjeljuju u četiri kategorije: privreda, javni sektor, civilni sektor, mediji.

Svečanoj ceremoniji prethodi radni dio konferencije na kojem će biti upriličeno prvo javno predstavljanje izvještaja Biroa za poslodavačke aktivnosti ILO-a (ILO ACT/EMP) o ženama u biznisu i menadžmentu u istočnoj Evropi i centralnoj Aziji, što će i Crnu Goru i sam događaj staviti u svojevrsan fokus regionalnih dešavanja.

Pozivamo medije da izvještavaju s događaja.

Kontakt s medijima: Zvezdana Oluić, šefica Sektora za PR i marketing; T: 020 209 250; M: 067 44 88 90; E: office@poslodavci.org

Napomena uredniku:

Događaj je dio projekta „Žene u menadžmentu u Crnoj Gori: Podrška liderstvu i karijernom razvoju žena u Crnoj Gori“ koji sprovodi Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), uz podršku Međunarodne organizacije rada (ILO), a u okviru regionalnog projekta „Promocija inkluzivnih rješenja na tržištu rada na Zapadnom Balkanu“ koji zajednički realizuju ILO i UNDP, a finansira Austrijska razvojna agencija (ADA) operativna jedinica Austrijske razvojne saradnje.

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.