Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), u saradnji sa Crnogorskim turističkim udruženjem (CTU), organizuje sastanak sa Upravom za inspekcijeske poslove (UIP) povodom priprema poslodavaca za turističku sezonu i najavljeni pojačani inspekcijskog nadzora tokom ljetnje turističke sezone 2015. godine.

Događaj se održava u petak, 24. aprila u hotelu "Splendid" u Bečićima. Sastanku će prisustvovati veliki broj poslodavaca koji posluju u južnoj regiji Crne Gore i pomoćnici direktora Uprave za inspekcijske poslove, kao i glavni inspektor rada, glavni tržišni inspektor, glavni turistički inspektor, glavni veterinarski inspektor i glavni inspektor zaštite prostora.

Na konferenciji za novinare koja će biti organizovana s početkom u 13h, novinarima će se obratiti:

- Božidar Vuksanović, direktor Uprave za inspekcijske poslove
- Žarko Radulović, predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja
- Svetlana Vuksanović, predsjednica Unije poslodavaca Crne Gore

NAPOMENA UREDNIKU: U cilju pripreme privrednika za ljetnju turističku sezonu, sastanak se organizuje kao prilika poslodavcima da u direktnoj komunikaciji sa inspektorima iz različitih oblasti, otklone nedoumice koje eventualno nastaju tokom inspekcijskih posjeta i najavljenog pojačanog nadzora inspekcijskih službi tokom sezone.

Kontakt osoba za medije:

Jelena Ognjenović