+382 (0)20 209 250 | ENG

Okrugli sto „Bez barijera. Da posao ne stoji!”

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) i Opština Bijelo Polje, u partnerstvu sa Ministarstvom finansija i Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, uz finansijsku podršku Britanske ambasade u Podgorici, organizuju okrugli sto u okviru kampanje “Bez barijera. Da posao ne stoji”.

Okrugli sto sa privrednicima iz sjevernog regiona Crne Gore održaće se u petak, 12. februara 2016. godine, s početkom u 11.00 časova, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, u Bijelom Polju.

Uvodnim izlaganjima, događaj će otvoriti:

Cilj okruglog stola je otvorena diskusija u kojoj će privrednici ukazati na barijere sa kojima se suočavaju u svakodnevnom poslovanju na lokalnom nivou i predlagati rješenja za njihovo eliminisanje.

Zaključci okruglog stola u Bijelom Polju, biće rezimirani u okviru rezultata cjelokupnog javnog dijaloga pokrenutog u okviru ove kampanje i poslati na razmatranje Savjetu za unapređenje poslovnog ambijenta, regulatornih i strukturnih reformi koji će utvrđivati predloge za eliminisanje i pojednostavljivanje pretjerane regulacije i unapređenje administrativnih procedura. Te preporuke će zatim biti upućene Vladi Crne Gore.

Pozivamo medije da izvještavaju s događaja.

Kontakt osoba za medije:

Zvezdana Oluić
šefica Sektora za PR i marketing
T: +382 20 209 250
F: +382 20 209 251
M:+382 67 44 88 90
E-mail: office@poslodavci.org

Napomena uredniku:

Okrugli sto u Bijelom Polju je dio aktivnosti kampanje „Bez barijera. Da posao ne stoji!“ u okviru projekta “Uprava po mjeri građana i biznisa”, koji Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) sprovodi u saradnji sa Ministarstvom finansija, uz finansijsku podršku Britanske ambasade u Podgorici. Događaj je organizovan u saradnji sa Unijom poslodavaca Crne Gore i Opštinom Bijelo Polje.

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.