+382 (0)20 209 250 | ENG

Nefinansijsko izvještavanje preduzeća u Crnoj Gori o CSR-u

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma -  Odjeljenje za podršku Nacionalnom savjetu za održivi razvoj, organizuju predstavljanje Izvještaja UPCG "Nefinansijsko izvještavanje preduzeća u Crnoj Gori o društveno odgovornom poslovanju" (društveno i ekološko ponašanje preduzeća).

Događaj će biti održan u utorak, 2. juna 2015. godine, u sali Ministarstva održivog razvoja i turizma (multimedijalna sala u prizemlju Ministarstva), u Podgorici, s početkom u 10 h.

 Agenda:

10.00-10.05 – Uvodno izlaganje Marija Mijušković, savjetnica u Odjeljenju za podršku Nacionalnom savjetu za održivi razvoj - Ministarstvo održivog razvoja i turizma

10.05-10.30 – Prezentacija Izvještaja UPCGAna Rašović, šef sektora za ekonomska pitanja UPCG

10.30-11.00 – Diskusija

Izvještaj UPCG pruža informacije o tome u kojoj mjeri kompanije u Crnoj Gori objavljuju svoje nefinansijske podatke, kakav je njihov pristup ovoj oblasti i koje su to aktivnosti koje sprovode u okviru društveno odgovornog poslovanja. Prezentacija Izvještaja jedan je od događaja koji se organizuju u periodu od 30. maja do 5. juna, u okviru obilježavanja Evropske nedjelje održivog razvoja (ESDW) u Crnoj Gori. Koordinator obilježavanja ESDW u Crnoj Gori je Odjeljenje za podršku Nacionalnom savjetu za održivi razvoj - pridruženi član Evropske mreže za održivi razvoj. Pregled aktivnosti ESDW u Crnoj Gori dostupne su na zvaničnom veb sajtu ESDW.

Pozivamo medije da isprate navedeni događaj.

Kontakt za medije:

Zvezdana Oluić
šef Sektora za PR i marketing UPCG
T: 020 209 250;
M: 067 44 88 99
E: office@poslodavci.org

Napomena uredniku:

Izvještaj UPCG je dio EU projekta "CSR za sve" čiji je UPCG implementator u Crnoj Gori. Projekat "CSR za sve" finansira Evropska komisija, a zajednički ga sprovode poslodavačke organizacije iz Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Srbije i Turske, kao i Međunarodna organizacija poslodavaca (IOE). Više informacija možete naći na veb sajtu projekta "CSR za sve" .

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.