+382 (0)20 209 250 | ENG

Najava za medije

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) organizuje okrugli sto koji će, na temu "Zaštita na radu - EU praksa, nacionalna regulativa i njena primjena", biti održan u četvrtak, 08.11.2012. godine, s početkom u 10.00 časova, u hotelu "Crna Gora" (Zeleni salon), u Podgorici.

Okrugli sto će otvoriti predsjednik UPCG Predrag Mitrović, ministar rada i socijalnog staranja Suad Numanović, šef sektora za politiku, evropske integracije i privredu u Delegaciji EU u Crnoj Gori Alberto Cammarata, generalni sekretar SSCG Zoran Masoničić, generalni sekretar USSCG Srđa Keković i predsjednik Udruženja zaštite na radu Crne Gore Časlav Vukčević. U nastavku rada, u okviru dva panela, izlaganja će imati predstavnici Ministarstva rada i socijalnog staranja, UPCG, SSCG, USSCG, "Montinspekt"-a, kao i EU eksperti iz oblasti zaštite na radu.

Okrugli sto UPCG ima za cilj podizanje nivoa znanja o domaćoj regulativi iz oblasti zaštite na radu, zakonodavstvu i najboljoj praksi EU, procjeni rizika na radnom mjestu, kao i pitanjima koja su, po ovoj oblasti, od značaja za poslodavce i zaposlene.

Navedeni događaj čiji su učesnici privrednici - članovi UPCG i predstavnici SSCG i USSCG, organizuje se u okviru projekta "ECBOHS – Evropski most saradnje u oblasti bezbjedosti i zdravlja na radu" koji je finansiran od strane Evropske komisije - Generalnog direktorata za proširenje, a čiji je UPCG partner u Crnoj Gori.

Pozivamo medije da izvještavaju s događaja.

Generalni sekretarijat UPCG

Kontakt s medijima:

Zvezdana Oluić, PR i marketing menadžer
Unija poslodavaca Crne Gore
T: 020 209 250
F: 020 209 251
M: 067 44 88 90
E: office@poslodavci.org

Napomena uredniku:

Osim u Crnoj Gori, ECBOHS projekat se realizuje i u Turskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Kosovu. Cilj projekta je sprovođenje aktivnosti jačanja kapaciteta poslodavaca, poslodavačkih i sindikalnih organizacija po pitanju efikasne implementacije standarda zaštite i bezbjednosti na radu – na sektorskom, lokalnom i nacionalnom nivou, kao i na nivou kompanija.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.