+382 (0)20 209 250 | ENG

Najava događaja

Sastanak Predraga Mitrovića, predsjednika Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) sa Ambasadorom Aleksandrom Andrijom Pejovićem, državnim sekretarom za evropske integracije i glavnim pregovaračem za vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, biće održan u ponedjeljak – 16. jula 2012. godine, u hotelu "Podgorica", u Podgorici, s početkom u 11.00 časova. Sastanku će prisustvovati i članovi UPCG koji su predloženi za članstvo u radnim grupama za pregovore po određenim poglavljima.

Tema sastanka je proces pristupanja Crne Gore u EU i učešće predstavnika UPCG u članstvu nacionalnih timova formiranih u okviru radnih grupa za pregovore sa EU.

Događaj je otvoren za medije.

Generalni sekretarijat UPCG

NAPOMENA:Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je prepoznala važnost učešća svojih predstavnika u radnim grupama za pregovore sa Evropskom unijom. Tim povodom, Ministarstvu vanjskih poslova i evropskih integracija je upućena informacija o predlogu UPCG članova koji bi intenzivno participirali u procesu pregovora i na taj način direktno doprinijeli boljoj pregovaračkoj poziciji privrednika. Ovo naročito ukoliko imamo u vidu da će se značajan dio odluka, standarda i zakonskih rješenja koja će biti usvajana tokom pregovaračkog procesa direktno reflektovati na realni sektor, odnosno sadašnje i buduće poslodavce u Crnoj Gori 

Kontakt za medije:
Zvezdana Oluić
PR menadžer UPCG
T: +382 20 209 250
F: +382 20 209 251
M:+382 67 44 88 90
E-mail: office@poslodavci.org

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.