+382 (0)20 209 250 | ENG

Konferencija „Žene u menadžmentu u Crnoj Gori - Podrška liderstvu i profesionalnom razvoju žena u Crnoj Gori“

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) i Međunarodna organizacije rada (ILO), u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja, Ministarstvom za ljudska i manjinska prava, Direkcijom za razvoj MSP – Ministarstvo ekonomije i Asocijacijom poslovnih žena Crne Gore, organizuju Konferenciju „Žene u menadžmentu u Crnoj Gori - Podrška liderstvu i profesionalnom razvoju žena u Crnoj Gori.

Događaj će biti održan u petak, 21. jula 2017. godine, u hotelu Podgorica, u Podgorici, s početkom u 10 časova.

Konferenciju će otvoriti:

Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati istraživanja o ženama u menadžmentu kompanija u Crnoj Gori, kao i aktivnosti koje će UPCG realizovati do kraja godine - u toku trajanja projekta.

Takođe, biće održana izlaganja o participaciji žena u menadžerskim strukturama nevladinog sektora i medija, te predstavljeni primjeri dobre poslovne prakse dva privredna subjekta.

Pozivamo medije da isprate navedeni događaj.

Kontakt za medije:

Zvezdana Oluić
šefica Sektora za PR i marketing
T: 020 209 250
M: 067 44 88 90
E: office@poslodavci.org
W: www.poslodavci.org

Napomena uredniku:

Konferencija se organizuje u okviru projekta „Žene u menadžmentu u Crnoj Gori - Podrška liderstvu i profesionalnom razvoju žena u Crnoj Gori koji sprovodi UPCG, a finansira ga ILO. Projekat UPCG predstavlja dio projekta ILO”Promocija inkluzivnih rješenja na tržištu rada na Zapadnom Balkanu”.

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.