+382 (0)20 209 250 | ENG

Konferencija za medije

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) organizuje konferenciju za medije na kojoj će predstaviti tri nova poziciona dokumenta - izvještaja UPCG: "Pristup finansijskim sredstvima u Crnoj Gori", "Korupcija u Crnoj Gori" i "Neusklađenost tržišta rada i obrazovnog sistema u Crnoj Gori".

Konferencija za medije biće organizovana u petak, 29. jula 2016. godine, s početkom u 11.00 h, u prostorijama UPCG (ul. Cetinjski put br. 36, Podgorica).

Tom prilikom, prisutnima će se obratiti:

- Svetlana Vuksanović, predsjednica UPCG;
- Predrag Drecun, jedan od koautora;
- dr Jovan Đurašković, jedan od koautora;
- Edin Koljenović, jedan od koautora.

Pozivamo medije da izvještavaju s događaja.

NAPOMENA UREDNIKU: "Pristup finansijskim sredstvima u Crnoj Gori", "Korupcija u Crnoj Gori" i "Neusklađenost tržišta rada i obrazovnog sistema u Crnoj Gori" su izvještaji čiji je sadržaj baziran na strateškim dokumentima UPCG koji su, uz podršku ILO, publikovani 2013. godine („Stvaranje ambijenta za održivi rast preduzeća u Crnoj Gori“ i „5 ubica biznisa“), kao i na rezultatima istraživanja UPCG sprovedenim početkom 2016. god. Namjera UPCG je da njihovim objavljivanjem pruži podršku kreatorima politika i donosiocima odluka u eliminisanju ključnih biznis barijera, a time i daljim procesima izgradnje kvalitetnog poslovnog okruženja koje će omogućiti održivost i razvoj poslovanja, povećanje zaposlenosti i ukupan ekonomski rast.

Kontakt osoba za medije:

Zvezdana Oluić
šef Sektora za PR i marketing
T: +382 20 209 250
F: +382 20 209 251
M:+382 67 44 88 90
E-mail: office@poslodavci.org

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.