+382 (0)20 209 250 | ENG

4. Ipekyolu samit privrednika Trabzona

U Trabzonu, glavnom gradu istoimene provincije u Turskoj, u periodu od 27. do 29. novembra 2019. godine biće održan "4. Ipekyolu samit privrednika Trabzona“.

Događaj će biti organizovan pod pokroviteljstvom Udruženja izvoznika za oblast istočnog Crnog mora (DKİB) i Guvernerstva grada Trabzona, Gradske opštine Trabzon i nevladinih organizacija.

Takođe, u sklopu pomenutog samita, u kordinaciji Ministarstva trgovine Republike Turske i Udruženja izvoznika za oblast istočnog Crnog mora (DKİB), biće održan i Program odbora kupaca.

Za sami Program odbora kupaca pozivnice su poslate firmama, institucijama, udruženjima sledećih zemalja: Avganistan, Nemačka, Albanija, Austrija, Azerbejdžan, Bangladeš, Belorusija, Bugarska, Češka, Narodna Republika Kina, Francuska, Gruzija, Indija, Holandija, Irak, Iran, Španija, Švajcarska, Italija, Japan, Crna Gora, Kazahstan, Kirgistan, Mađarska, Makedonija, Mongolija, Moldavija, Uzbekistan, Pakistan, Poljska, Rumunija, Rusija, Srbija, Slovačka, Šri Lanka, Sirija, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukrajina i Grčka.

Zvanična Web stranica samita : www.trabzonsilkroad.org

Program odbora kupaca uključuje troškove smještaja u hotelu sa doručkom koje će snositi Ministarstvo trgovine Republike Turske.

Kompanije zainteresovane za učešće na Programu odbora kupaca, koji se organizuje u sklopu "4. Ipekyolu samit privrednika Trabzona“, treba da pošalju popunjeni aplikacioni formular (primjer se nalazi u prilogu) na e-mail adresu Kancelarije za trgovinske odnose R. Turske u Podgorici podgorica@ticaret.gov.tr ili putem faksa na broj: 020/648 149 najkasnije do 22. oktobra 2019. godine, nakon čega će u roku od par dana firme biti obaviještene da li je njihova aplikacija za učešće na Programu odobrena ili ne.

Napomena: Prijave za programe odbora kupaca moraju biti podnesene prije isteka datuma predviđenog za prijave.

Svoje učešće na Programu odbora kupaca iz jedne firme može imati maksimum jedna osoba.

Zainteresovane firme koje su podnosioci aplikacija mogu kupiti svoje avionske karte tek nakon obavještenja od strane naše Kancelarije za trgovinske odnose R. Turske u Podgorici da im je aplikacija prihvaćena.

Kontakt osoba za sva dodatna pitanja i informacije:

F. Derya KOC

Savjetnica za trgovinske odnose

AMBASADA R. TURSKE U PODGORİCİ

Adresa: Radosava Burića 23, 81000 Podgorica

Tel: +382/20 648 148

IP: +90 312 204 80 38

Fax: +382/20 648 149

E-mail: podgorica@ticaret.gov.tr

Web: www.ticaret.gov.tr

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.